SERVED

SERVED Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 117 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Served. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 15:32 Wat een ontzettend slechte service 3 en half uur gewacht 4 keer gebeld door klantenservice van thuisbezorgd met tegenstrijdige antwoorden. Uiteindelijk geen eten en nu maar hopen dat ik me geld terug krijg
22 mei 2022 om 14:54 Heerlijk gegeten zoals altijd! De bezorgtijden zijn iets langer, maar dat maakt verder geen bal uit had ik het maar moeten afhalen!!!
29 apr 2022 om 13:36 Bestelling was best lekker, maar ook duur voor wat je ervoor krijgt. De honing was hard en leek wel plastic, dat was jammer.
22 apr 2022 om 15:26 Bestelling kwam 30 minuten na de aangegeven bezorgingstijd. Waardeloos.
22 mrt 2022 om 13:48 Was super lekker, vooral de smooty: the sh*t
7 mrt 2022 om 15:29 Koffie is top, smoothies zijn top en het eten is heerlijk!
14 feb 2022 om 20:06 Super lekkere sandwich met kwalitatief goede ingrediënten. Recharge juice was ook super lekker.
8 jan 2022 om 18:03 Sandwiches zijn echt zalig! De avoshake was lekker al was de chocolade wel erg subtiel. Koffie proberen we volgende keer, want we komen zeker een terug!
9 dec 2021 om 22:55 Lekker krokant en verse ingrediënten in de smoothies en de broodjes. Alles is gewoon zoals het hoort. Lekker en ga er regelmatig naartoe voor een flat white :) Personeel is vriendelijk en altijd goed muziek!
28 jul 2021 om 19:33 Top!
18 jul 2021 om 19:29 Smakeloos broodje, drankje met veels te veel gember